Moksa Elixír rendelése

A Moksa eredete

(5/1)

Samuel Hahnemann volt az a homeopata, aki elsőként kijelentette, hogy sohasem elég, ha egy betegség látható tüneteit kezeljük, hiszen az a fontos, hogy magát a betegek meggyógyítsuk. Edward Bach szerint is a legtöbb betegség a szervezet egészében fellépő működési zavar miatt alakul ki. Meg volt róla győződve, hogy léteznek olyan növények, melyek képesek fokozni a szervezet ellenálló képességét, káros mellékhatások nélkül, és ezek segítségével az ember tulajdonképpen önmagát gyógyíthatja. Egy soproni orvos Dr.Márkus István, nőgyógyász és onkológus és Bencze Ilona, homeopata továbbfejlesztette ezt a gyógyító mechanizmust.

moksa elixir

Dr. Márkus István már több, mint 30 éve gyógyít a hagyományos orvoslásban és közel 13.000 betege van. Bencze Ilona 10 éve űzi a homeopátiát és már mindketten sok olyan betegséggel találkoztak, amit a hagyományos orvoslással nem tudtak gyógyítani. Ekkor jött az ötlet, hogy találjanak egy olyan módszert, ami az emberi szervezetet egészében képes meggyógyítani.

Létrehozták a Moksa Elixírt, ami képes behatolni tudatalattink legmélyére is és beindítja saját testünk öngyógyító mechanizmusát, ami egyébként nagyon le tud gyengülni, ha betegség vagy lelki gondok, fájdalmak érnek minket. A szakemberek észrevették, hogy nagyon sok olyan élethelyzet van, ami a legtöbb ember életében megfigyelhető pl.: a halál, a válás, az iskolai gúnyolódás, a munkahelyi igazságtalanság, a munkahely elvesztése, a baleset, a házassági konfliktus stb.: 64 ilyen élethelyzetet gyűjtöttek ki és olyan növényeket kerestek, amelynek az információi gyógyereje az ilyen negatív élethelyzeten mint akadályon segít tovább lépni. Tehát lényegében ezek a gyógynövény esszenciák nem engedik, hogy a fel nem dolgozott életesemények befolyással legyenek a fizikai jólétünkre.

 

6+1 érv a Moksa Elixír mellett:

1. Egyszerű és természetes

2. Beilleszthető a holisztikus szemléletbe

3. A kiváltó okokra koncentrál

4. Nem kell hozzá orvosi segítség

5. Kis mennyiség is elég ahhoz, hogy hasson

6. Nincs mellékhatása, teljesen veszélytelen.

7. Más gyógymódokkal együttesen is használható

Értékelések (1)