A Moksa eredete

Samuel Hahnemann volt az a homeopata, aki elsőként kijelentette, hogy sohasem elég, ha egy betegség látható tüneteit kezeljük, hiszen az a fontos, hogy magát a betegek meggyógyítsuk. Edward Bach szerint is a legtöbb betegség a szervezet egészében fellépő működési zavar miatt alakul ki. Meg volt róla győződve, hogy léteznek olyan növények, melyek képesek fokozni a szervezet ellenálló képességét, káros mellékhatások nélkül, és ezek segítségével az ember tulajdonképpen önmagát gyógyíthatja. Egy soproni orvos Dr.Márkus István, nőgyógyász és onkológus és Bencze Ilona, homeopata továbbfejlesztette ezt a gyógyító mechanizmust.

moksa elixir

Dr. Márkus István már több, mint 30 éve gyógyít a hagyományos orvoslásban és közel 13.000 betege van. Bencze Ilona 10 éve űzi a homeopátiát és már mindketten sok olyan betegséggel találkoztak, amit a hagyományos orvoslással nem tudtak gyógyítani. Ekkor jött az ötlet, hogy találjanak egy olyan módszert, ami az emberi szervezetet egészében képes meggyógyítani.

Létrehozták a Moksa Elixírt, ami képes behatolni tudatalattink legmélyére is és beindítja saját testünk öngyógyító mechanizmusát, ami egyébként nagyon le tud gyengülni, ha betegség vagy lelki gondok, fájdalmak érnek minket. A szakemberek észrevették, hogy nagyon sok olyan élethelyzet van, ami a legtöbb ember életében megfigyelhető pl.: a halál, a válás, az iskolai gúnyolódás, a munkahelyi igazságtalanság, a munkahely elvesztése, a baleset, a házassági konfliktus stb.: 64 ilyen élethelyzetet gyűjtöttek ki és olyan növényeket kerestek, amelynek az információi gyógyereje az ilyen negatív élethelyzeten mint akadályon segít tovább lépni. Tehát lényegében ezek a gyógynövény esszenciák nem engedik, hogy a fel nem dolgozott életesemények befolyással legyenek a fizikai jólétünkre.

 

6+1 érv a Moksa Elixír mellett:

1. Egyszerű és természetes

2. Beilleszthető a holisztikus szemléletbe

3. A kiváltó okokra koncentrál

4. Nem kell hozzá orvosi segítség

5. Kis mennyiség is elég ahhoz, hogy hasson

6. Nincs mellékhatása, teljesen veszélytelen.

7. Más gyógymódokkal együttesen is használható

Moksa Elixír termékek itt

Móksha Csepp 10 ml -Moksa elixír

Móksha Csepp 10 ml - Moksa elixír

A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Ár: 7995 Ft
Megnézem
Vélemények (1)