Mit tartalmaz a Moksa Elixír?

A Moksa Elixír virágok, növények fák információit, rezgéseit tartalmazza, így a régi hagyománynak megfelelően képes visszaállítani a rég elfeledett egészségünket. A Moksa Elixír egy olyan alapelven nyugszik, ami állítja, hogy bizonyos virágok energiarezgései gyógyító hatással vannak az emberek lelki és pszichés állapotára. Egyénre, alkatra szabottan, mellékhatás nélkül hozza rendbe a testet és lelket. A Moksa Elixír olyan gyógynövény esszenciákat tartalmaz, amiket a Bach-virágterápiában már több évtizede sikerrel alkalmaznak. E 84 esszencia közül választottak ki 64-et, amit pontosan ráillenek egy-egy adott élethelyzetre.

moksa elixir

10 év kemény munka és tapasztalatok útján megszületett a MOKSA ELIXÍR. A kutatás során azt a módszert keresték, ami során a növényből nem a hatóanyagot, hanem az információt, a rezgésszámot tudták kinyerni. Ezt kétféle módszerrel sikerült elérni: egyrészt a napsütéses, másrészt a forralásos módszerrel. Az ebből nyert esszenciát a homeopátiához hasonlóan még potenciálják is vagyis hígítják. Ugyanis minél nagyobba hígítás annál biztosabb, hogy az anyag már nincs, csak az információ ill. a növény rezgése gyógyító ereje. És így mélyebbre tud hatni. A pszichénk legmélyebbjére.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a Moksa Elixírnek nincsen semmilyen mellékhatása, így még a terhesek, a gyermekek és az idős emberek is fogyaszthatják rendszeresen.

Ma a virágesszenciák Nyugat-Európában részét képezik a házpatikáknak, és számos orvos, pszichiáter és természetgyógyász alkalmazza őket.

Egy fontos összetevő, ami a Moksa Elixírben is megtalálható, a meggyvirág

A meggyvirág is igen gazdag vitaminokban, főleg A-, B- és C-vitaminokat találunk meg benne, de nagy mennyiségben tartalmaz még kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat és cinket. Koncentráltan tartalmaz flavonoidokat, amik erős antioxidánsként működnek a szervezetben. A vénák falának rugalmasságának növelésében játszik fontos szerepet. Enyhíti az ízületi megbetegedések okozta fájdalmakat is, illetve a szívizomra is jótékony hatással van. Kiegyensúlyozza a máj működését, javítja a fehérje feldolgozását. A Moksa Elixírben található meggyvirág segíti a vizelet-kiválasztást, vizelethajtó, fogyasztó hatású, kiváló köhögéscsillapító, gyulladás gátló, puffadás ellen is hatásos, valamint gátolja a sejtek rákos elváltozását elindító anyagok működését. Összességében a szervezet működését egyensúlyozza ki.

Moksa Elixír termékek itt

Móksha Csepp 10 ml -Moksa elixír

Móksha Csepp 10 ml - Moksa elixír

A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Ár: 7995 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!