A Moksa Elixír fontosabb virágos összetevői

moksa elixir
 

Cseresznyevirág

Cseresznyevirág A cseresznyevirág a higgadtság virága, így nagyszerűen képes csökkenteni a pszichés túlfeszültséget. Olyan, mint az olaj, ami lecsillapítja a hullámokat, így képes a belső feszültség mérséklésére és a pszichózisok gátlásában, azokban az élethelyzetekben, amik erős érzelmi töltést váltanak ki belőlünk. Kiválóan alkalmas akkor, amikor úgy érezzük, hogy egy élmény hatására nem vagyunk képesek kontrollálni a tudatunkat, nem vagyunk képesek uralni az érzéseinket. Amikor olyat tennénk, amit nem akarunk és később megbánnánk.

Szőlővirág

A szőlőt leginkább a mások boldogulás iránti túlzott aggódásra ajánlják, ez a tekintély virága, ami segít vezetni és vezetni hagyni. Az aktív intolerancia elleni szer, ami javítja a szellemi mozgékonyságot, a tanuló- és megismerő képességet, leépíti a kicsinyességet és megszünteti bennünk a makacsságot. Használatával felszabadulhatunk az abszolút meggyőződések vagy dogmák kényszere alól, így toleránsabbá, nyitottabbá és emberbarátibbá válhatunk, olyan emberekké, akik élvezik az életet önmagában. Csökkenti a túl erős fegyelmet is, ellazít és ezzel minden olyan betegség ellen hat, ami elégtelen belső rugalmasság vagy engedékenység miatt alakult ki, pl. meszesedés vagy magas vérnyomás.

Barackvirág

A barack virágában nagyon sok vitamint, többek között A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9- és C-vitamint találunk, ezenfelül pedig nagy koncentrációban tartalmaz kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot és cinket. Természetes antioxidánsként működik, segít kiegyenlíteni a hormonszintet, vértisztító hatással rendelkezik. Nagyszerűen alkalmas a változókor tüneteinek enyhítésében, csökkenteni a hirtelen hangulatváltozásokat és a váratlanul fellépő idegességet is. A kínai kultúrában fontos szerepet játszik, a halhatatlanság gyümölcsének tartják. Japán egyik legismertebb hőse, Momotaro (ami lényegében barackfiút jelent) egy hatalmas barackban született, és szembeszállt a démonnal, valamint még jó pár csodás kalandot megélt.

Moksa Elixír termékek itt

Móksha Csepp 10 ml -Moksa elixír

Móksha Csepp 10 ml - Moksa elixír

A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Ár: 7995 Ft
Megnézem
Vélemények (1)